Førstevalget for kreative fagfolk

FeaturedImages Studio16
Windows11 logo smaller
Den riktige enheten for hver eneste bruker.

Å rendre kan ta lang tid og krever mye av en datamaskin. Å skulle utføre andre oppgaver samtidig er som oftest bare å glemme hvis maskinen ikke er kraftig nok. Kreative fagfolk forstår dette altfor godt: vi trenger en kraftig enhet som støtter opp under produktiviteten vår – hvis ikke blir vi sittende og tromme med fingrene mens datamaskinen jobber. Tradisjonelt sett har dette betydd at vi har måttet arbeide på en kraftig stasjonær PC, men i hybridhverdagen har mobilitet kommet for å bli, og i dag er vi nødt til å være like produktive uansett hvor vi er.

Hvordan jobber kreative fagfolk?

Alle vi som anser oss selv som profesjonelle kreatører har én ting til felles: vi trenger datakraft. Uansett hva vi jobber med å skape – om vi 3D-modellerer i ZBrush eller AutoCad, jobber med tung grafikk i Photoshop, Illustrator og InDesign, om vi klipper film i Premiere Pro eller lager animasjoner i After Effects, Animate eller Cinema 4D, får vi ikke gjort jobben vår hvis vi ikke har utstyret i orden. Og det er ikke alltid like lett å la kreativiteten flyte hvis vi må sitte lenket til pulten i et kontorlandskap.

Noen ganger må vi samarbeide, og da er det fint å kunne ta med seg PC-en inn i prosjektrommet uten å måtte ringe driftsavdelingen for å finne en tralle.

Noen ganger skal en Account Manager ha oss med ut til kunde, og da er det langt bedre å kunne vise prosjektet som det er, i stedet for å kaste bort tiden på å forberede en PowerPoint.

Andre ganger trenger vi rett og slett bare å få litt nye inntrykk for å sparke kreativiteten i gang. Da er det flott om vi kan ta med oss jobben opp på hytta, eller sette oss ut på en café, hvor den sårt tiltrengte inspirasjonen kan komme svevende.

Ofte kan vi bruke HP Anyware – tidligere kjent som HP ZCentral Remote Boost – til å fjernstyre en stasjonær arbeidsstasjon fra en laptop – men det er avhengig av en viss båndbredde. Noen ganger er det rett og slett ikke noe annet som gjelder enn å ha all kraften vi trenger mellom hendene.

Windows 11 Pro er designet for hybridarbeid

For å gjøre det mulig for profesjonelle skapere som oss å utføre vårt skaperverk jevnt, trygt og fremfor alt uten nedetid, i landskapet, fra hjemmekontoret, på prosjektrommet, ute hos kunde, på café og på hytta, har HP nettopp sluppet den mobile arbeidsstasjonen ZBook Studio G9 med Windows 11. Ikke bare har den nye funksjoner for å forbedre brukernes produktivitet og fokus; den har all kraften vi trenger, og er utstyrt med DreamColor-skjerm, som sikrer nøyaktig fargegjengivelse. I tillegg er den testet og sertifisert for all den profesjonelle programvaren vi bruker fra Adobe, Autodesk, og de andre.

Og, velger du GeForce-varianten, kan du slappe av med noen heftige PC-spill når de kreative batteriene trengs å lades.

Den mobile løsningen: ZBook Studio G9
Studio16CoreSet FrontOpenWINDOWS

Spesifikasjonene til denne mobile arbeidsstasjonen er som følger:

 • Intel® Core™ prosessor – opptil i9 12900h
 • Windows 11 Pro
 • Opptil 64 GB RAM
 • Opptil 4 TB PCIe® Gen4x4 NVMe™ M.2 SSD TLC lagring
 • Velg mellom NVIDIA GeForce (opptil 3080 Ti Laptop GPU) og NVIDIA RTX™ (opptil A5500 Laptop GPU)
 • 16-tommers skjerm i 16:10-format, med opptil 4K WQUXGA (3840 x 2400) i 120 Hz med HP DreamColor
 • RGB-tastatur med Z lightspace – applikasjonsstyrte farger
 • HP Presence
 • HP Wolf Security
 • Tynt og lett design: fra 1,7 kg
 • Batteri som varer mer enn 9 timer

Sjekk QuickSpecs her! (PDF)

Visste du at Secure Core-PC-er – som den mobile arbeidsstasjonen ZBook Studio G9 – er de sikreste Windows-PC-ene noensinne, med bransjeledende sikkerhetsløsninger på plass rett ut av esken? HP Wolf Security bidrar proaktivt til å forhindre infeksjoner, beskytte informasjon og redusere sikkerhetskompleksiteten.

Med den mobile arbeidsstasjonen HP ZBook Studio G9 kan du både rendre ut prosjekter og jobbe med andre oppgaver samtidig – og fortsatt ha kapasitet til overs. Det er derfor maskinen er førstevalget til kreative fagfolk.