Skap fremtidens kontor


Tiden hvor jobben foregikk ved et skrivebord på kontoret er over. En global pandemi, mobilitetsteknologi, generasjon Z sitt inntog i arbeidslivet, og en økende grad av utbrenthet, gjør at arbeidsgivere må fokusere mer på hvordan de kan tilby sine ansatte en moderne arbeidsplass. Og den er ikke lenger begrenset til en fast pult på et kontor eller en flexiplass i kontorlandskapet, men må fungere like godt på hjemmekontoret som på veien.


Tranformasjonen av arbeidslivet tar sikte på å gi en stadig mer mangfoldig arbeidsstyrke alt de trenger for å utnytte sitt fulle potensial, engasjere seg og samarbeide. Næringslivet må gi de ansatte en sømløs og sikker jobbhverdag, som hverken hindrer produktivitet, inspirasjon eller utveksling av ideer, uansett hvor de ansatte befinner seg.Med stormskritt mot fremtidens kontor!

Arbeidsstyrken, arbeidsplassen, og arbeidsmetoden er i endring. Forbered deg nå, eller risiker å bli forbigått i morgen.

Vi har sett veien trendene peker i flere år nå: den tradisjonelle arbeidsplassen og måten vi pleier å jobbe på møter ikke lenger dagens behov. Flere studier bekrefter dette utsagnet.

Likevel har overgangen til et moderne arbeidsmiljø latt vente på seg. Årsaken til at det tar tid er som oftest at arbeidsgivere har sett på det som et for stort skritt, og ikke har opplevd at det haster.

I 2020 endret alt seg. Kontordørene ble plutselig låst og ansatte ble tvunget til å jobbe hjemmefra - ofte fra en improvisert arbeidsplass, uten tilgang på de riktige verktøyene, noe som reduserte produktiviteten.

Fordi arbeidsgiverne naturligvis ønsket å sikre kontinuiteten i virksomheten, måtte de se på arbeidet som ble gjort i organisasjonen på en ny måte - og begynne å organisere seg annerledes. Plutselig hastet skiftet.

I dag forstår flere og flere bedrifter at de må finne opp måten de jobber og organiserer seg på på nytt. 

HP har analysert trendene nøye, og skrevet et innsiktsfullt 13-siders whitepaper som inneholder alt du trenger å vite om temaet.

Les videre om trendene som forårsaker dette og hvordan du reagerer optimalt.

Image
Image

Fem pilarerDe samme forventningene stilles til både små og store bedrifter, uansett om de er ferske oppstartsselskaper eller hundreårige giganter. Det forventes for eksempel at de er personlige, innovative,  at de følger med i tiden, og at de tar sitt sosiale ansvar. Teknologi kan hjelpe med å oppfylle kundenes krav.

ArtiklerTeknologi er med på å motivere ansatte, skape innovasjon, og gi fleksibilitet. Her på Fremtidskontoret legger vi ut artikler om den nye hybride jobbhverdagen - fulle av tips, bakgrunnsinnformasjon, kunngjøringer, produktinformasjon, og mye mer som bringer fremtidens kontor ett skritt nærmere.

Klikk på artiklene under for å lese dem, eller klikk her for å gå til mediasiden, hvor du finner både artikler og whitepapers.