ImageImage

Velkommen til Mobit!


I Mobit er vi spesialister på mobil og IT for bedrifter. Vi er landsdekkende med 120 forhandlere fra Nord til Sør og betjener mer enn 32.000 bedrifter og deres ansatte.

Vi leverer alt innenfor mobiltelefoni, og samarbeider med ledende mobiloperatører og produsenter i det norske markedet. Vi leverer software og hardware innenfor IT og har kompetanse på ulike løsninger for samhandling og video, møterom, nettverk, brannmur / VPN, WiFi, skjermløsninger m.m. Våre forhandlere representerer produsenter som HP, m.fl. Alle ansatte gjennomfører strenge krav til sertifiseringer og vi har tilgang på et stort nettverk av kompetanse internt og hos våre partnere.

Snakk gjerne med oss om hvordan du mest effektivt kan drifte din virksomhet innenfor IT- og mobilkommunikasjon. Vi kan tilby service og support avtaler, driftsavtaler, monitorering og sikkerhet. Vi har også ulike modeller for finansiering og innbytte, samt programvareløsninger som legger til rette for implementering av mobil og IT policyer i bedriften. Vi kan også tilby muligheter for varekjøp i nettbutikk tilpasset din bedrift, bla. med egne ordninger for delbetaling for de ansatte.

Vår Historie


Mobit kjeden ble etablert i 1995 under navnet Telering. Senere har vi konsolidert med kjeder som Comunit og Telehuset. Du vil også finne dyktige forhandlere som tidligere tilhørte MobilData og Nordialog. Det startet med innkjøp og salg av mobiltelefoner og har etter hvert utviklet seg til å bli langt mer omfattende der også IT er blitt et viktig forretningsområde med god vekst. Kjededriften skjer i regi av Mobit Norge AS, mens den enkelte forhandler er tilknyttet som franchisetaker og eier sitt lokale driftsselskap.

Vi har solide og industrielle eiere, solid egenkapital og blant verdens sterkeste merkevarer og partnere innenfor mobil og IT. Vi er ISO9001(kvalitetssikring) og ISO14001 (Miljø) sertifisert.

Vårt kundeløfte


Vi gjør din digitale hverdag enkel, oppdatert og problemfri.

Lyst til å finne ut hvordan vi kan løse din digitale hverdag? Ta kontakt med en av våre forhandlere.


Image
Image

Kokstadflaten 35, 5257 Kokstad

55 11 75 80

kontakt.hq@mobit.no