Image

HP Presence

Samarbeid uten grenser


I hybridhverdagen drar ikke folk inn på kontoret for å sitte og jobbe stille for seg selv. Fremtidskontoret er et møtested, hvor ideer får flyte og samhandling står i fokus.

Når teamet er spredd for alle vinder, er det viktig å kunne samles, uansett. Med HP Presence i utstyret på møterommet, i laptoppene folk har med seg ut i felt og i docking-skjermene på hjemmekontoret, blir det enkelt å treffes på tvers av lokasjoner - uansett om man er sammen eller alene.

Image
Image

Enkeltpersoner i organisasjonen


Alle er forskjellige og unike. Hvert individ har forskjellige forventninger og tar ulike valg - også innen teknologi. Gir det da mening å gi alle den samme enheten? Med respekt for denne individualiteten, foreslår HP at du tar deg tid til å velge riktig enhet til hvert individ.


En personlig tilnærming har blitt en viktig del av (arbeids)livet. Fra nå av blir enhetene skreddersydd til brukerne, på en måte som tar hensyn til spesifikke arbeidsoppgaver, ansvarsområder, mobilitetskrav og brukerens personlighet.

HP har skissert opp en rekke ulike profiler - med tilhørende enheter - som kan hjelpe deg å oppfylle dine ansattes behov. Snakk med din HP-forhandler om hvordan disse profilene kan hjelpe deg å forbedre dine ansattes hverdag, sørge for at de jobber sikkert, og redusere kostnader.

Verdien av papir


Selv om vi digitaliserer mer og mer, beholder papiret fortsatt sin kraft. For eksempel foretrekker de fleste av oss fortsatt papir når vi ønsker å forstå komplekst innhold fullt ut. Visste du at vi rett og slett husker mer når vi ser noe på papiret?


Mennesker fortsetter å elske å jobbe med papir. På den ene siden fordi det gjør oss mer motiverte (hvor stas er det ikke å krysse av noe du har blitt ferdig med fra to-do-lista?), og på den andre fordi noen dokumenter rett og slett må skrives ut og lagres fysisk.

Avhengig av utskriftsvolumet, og andre preferanser som papirstørrelse og enhetsstørrelse, kan HP tilby den perfekte skriveren for deg!


Image
Image