HP Sure Click: Ett klikk kan være nok

FeaturedImages JMA HPSureClick 01
Windows11 logo smaller
Den riktige enheten for hver eneste bruker

Har du hørt om HP Sure Click?

I følge Check Point Software Technologies Ltd. – en ledende leverandør av cybersikkerhetsløsninger – ble 1,6% av alle verdens bedrifter og organisasjoner berørt av ransomware hver uke i 2021.1 Og angrepene blir også mer sofistikerte. Som et eksempel: under koronapandemien opprettet hackere tusenvis av falske covid-19-relaterte nettsteder for å lokke intetanende mennesker i fella.2 Og det er ikke lett å se forskjell.

Usikre nettsteder ser stadig tryggere og mer pålitelige ut, og risikoen for infeksjon fortsetter å øke. Flere og flere organisasjoner beveger seg mot hybride arbeidsmiljøer hvor ansatte jobber fra hvor som helst, og de svakere sikkerhetsrutinene man finner i hjemmenettvek baner vei for at hackerne kan finne veien inn i bedriftens systemer.

Ett enkelt klikk kan være nok.

Windows 11 Pro: bygget for sikkerhet

For at ansatte skal kunne jobbe trygt overalt, er det behov for omfattende sikkerhet – men IT-avdelingen kan ikke være på plass alle stedene ansatte finner det for godt å jobbe. Derfor leverer HP sine nye bærbare PC-er med HP Wolf Security. Det er en komplett hardwarebasert sikkerhetspakke som beskytter både under, i og over operativsystemet. Løsningen er på plass rett ut av esken i Windows 11 Pro-enheter som HP EliteBook x360. Windows 11 Pro har kraftige innebygd sikkerhetsfunksjoner som spiller på lag med HP Wolf Security.

HP Sure Click: en del av HP Wolf Security

HP Sure Click er en av de mange sikkerhetsfunksjonene inkludert i HP Wolf Security. SureClick fungerer ved at den isolerer nøkkelapplikasjoner, som blant annet word-filer, excel-ark og nettleser-faner, i sine egne virtuelle maskiner. Du surfer med andre ord i et CPU-basert skjermet miljø. All kode som kjøres under økten er isolert. Skadelig programvare får aldri muligheten til å endre andre faner, applikasjoner eller operativsystemet. I det øyeblikket du lukker fanen eller nettleservinduet, blir den virtuelle maskinen tatt ned og slettet for alltid – og med den forsvinner også den skadelige koden. Ikke påvirker bruken av HP Sure Click PC-ens ytelse heller.

Warpath 14LX NaturalSilver Hero PinWheel MS
Et sikkert valg: HP EliteBook x360

Setter du pris på mobilitet, allsidighet og fremfor alt trygghet? Da er HP EliteBook x360 akkurat det du trenger. Her er noen av spesifikasjonene på denne konvertible laptoppen:

  • Opptil Intel® Core™ i7-1165G7-prosessor
  • Windows 11 Pro
  • 13,3 tommer (33,8 cm) diagonal FHD-berøringsskjerm
  • Fingeravtrykksleser

Visste du forresten at secure core-PC-er – som HP EliteBook x360 – er de sikreste Windows-PC-ene noensinne, med bransjeledende sikkerhetsløsninger på plass rett ut av esken? HP Wolf Security bidrar proaktivt til å forhindre infeksjoner, beskytte informasjon og redusere sikkerhetskompleksiteten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *