HP Sure Click: Ett klikk kan være nok

FeaturedImages sureclick 2023

Har du hørt om HP Sure Click?

I følge Check Point Software Technologies Ltd. – en ledende leverandør av cybersikkerhetsløsninger – ble 1,6% av alle verdens bedrifter og organisasjoner berørt av ransomware hver uke i 2021.1 Det var totalt 623.3 millioner ransomware-angrep verden over det året, opp 105% sammenlignet med tallene fra 2020. I 2022 sank de heldigvis igjen, med 23% – noe som viser at tiltakene vi gjør nytter.

Likevel: angrepene blir fortsatt mer sofistikerte. Falske nettsteder florerer. De ser stadig tryggere og mer pålitelige ut, og risikoen for infeksjon fortsetter å øke. Menneskelige feil – folk som klikker på noe de ikke burde klikket på – står for 80% av de vellykkede angrepene. Når vedlegget først er åpnet, har hackerne fått en tå innafor. De ligger på lur i BIOS eller andre steder, uten at virus-scanneren oppdager dem, inntil de ser sitt snitt til å komme seg videre inn i bedriftens sentrale systemer, eller hoppe videre til større samarbeidspartnere.

Ett enkelt klikk kan være nok.

Førstelinjeforsvaret er klientsikkerhet.

For at ansatte skal kunne jobbe trygt overalt, er det behov for omfattende sikkerhet – men IT-avdelingen kan ikke være på plass alle stedene ansatte finner det for godt å jobbe. Derfor leverer HP sine nye bærbare PC-er med HP Wolf Security. Det er en komplett hardwarebasert sikkerhetspakke som beskytter både under, i og over operativsystemet, og som kommer ferdiginstallert på HPs PC-er fra fabrikk.

HP Sure Click: en del av HP Wolf Security

HP Sure Click er en av de mange sikkerhetsfunksjonene inkludert i HP Wolf Security. SureClick fungerer ved at den isolerer nøkkelapplikasjoner, som blant annet word-filer, excel-ark og nettleser-faner, i sine egne virtuelle maskiner. Du surfer med andre ord i et CPU-basert skjermet miljø. All kode som kjøres under økten er isolert. Skadelig programvare får aldri muligheten til å endre andre faner, applikasjoner eller operativsystemet. I det øyeblikket du lukker fanen eller nettleservinduet, blir den virtuelle maskinen tatt ned og slettet for alltid – og med den forsvinner også den skadelige koden. Ikke påvirker bruken av HP Sure Click PC-ens ytelse heller.

Warpath 14LX NaturalSilver Hero PinWheel MS
Et sikkert valg: HP EliteBook x360

Setter du pris på mobilitet, allsidighet og fremfor alt trygghet? Da er HP EliteBook x360 akkurat det du trenger. Her er noen av spesifikasjonene på denne konvertible laptoppen:

  • Opptil Intel® Core™ i7-1165G7-prosessor
  • Windows 11 Pro
  • 13,3 tommer (33,8 cm) diagonal FHD-berøringsskjerm
  • Fingeravtrykksleser

Visste du forresten at secure core-PC-er – som HP EliteBook x360 – er de sikreste Windows-PC-ene noensinne, med bransjeledende sikkerhetsløsninger på plass rett ut av esken? HP Wolf Security bidrar proaktivt til å forhindre infeksjoner, beskytte informasjon og redusere sikkerhetskompleksiteten.