HP Sure Run holder hjulene i gang

FeaturedImages JMA HPSureRun
Windows11 logo smaller
Windows 11 Pro er bygget for sikkert hybridarbeid

Sikring av bedriftsdata og personlig informasjon er noe de fleste bør ha et bevisst forhold til. Cyberkriminelle blir mer og mer oppfinnsomme, og bruker stadig nye metoder for å trenge inn i nettverkene til selskaper og organisasjoner. HP Sure Run er HPs svar på dette, som en del av den omfattende HP Wolf Security-løsningen.

Windows 11 Pro: bygget for sikkerhet

HP har forsket på vår måte å jobbe på i årevis. Fordi vi i økende grad utvikler oss mot et hybrid arbeidsmiljø der vi må kunne jobbe trygt hvor som helst, legger HP stor vekt på sikkerhet. Spesifikt integrerer HP en rekke sikkerhetsteknologier i HP Elite PC-er, som for eksempel HP EliteBook 800-serien med Windows 11 Pro: den sikreste Windows noensinne.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan HP Sure Run – en av HP Wolf Securitys sikkerhetsteknologier – hjelper til med å nøytralisere ondsinnede angrep på applikasjoner og prosesser. HP Sure Run sikrer at kritiske prosesser fortsetter å fungere, selv om skadelig programvare prøver å stenge dem. HP Sure Run er hardwarebasert, og integrert i HP Endpoint Security Controller-brikken.

Programvareprosesser og applikasjoner holder PC-en din trygg

En rekke programvareprosesser og applikasjoner, fra antivirusprogramvare til kryptografiske tjenester, holder PC-en din trygg mens du jobber. Disse prosessene beskytter PC-en din mot skadelig programvare som prøver å deaktivere PC-ens sikkerhetsprosesser for å få tilgang til enheten din. Disse programvareprosessene og applikasjonene beskytter ikke bare PC-en din mot skadelig programvare, men også forsøk på å hente ut data og personlig informasjon. Hackernes første mål er å skru disse forsvars-prosessene av, slik at de kan fortsette angrepet.

For å bruke et mer billedlig språk, kan vi se på PC’en din som en borg, truet av fiendlige styrker. Disse kritiske prosessene er borgmurene, som holder fiendene unna. I stedet for å angripe muren i et håpløst frontalangrep, sender fienden en enslig infiltratør inn gjennom kloakken, med plan om å åpne porten i nattens mulm.

HP Sure Run holder kritiske prosesser i gang

HP Sure Run styrker PC-ens sikkerhet, ved å hindre angriperne i å stenge ned forsvaret. Prosesser overvåkes, brukeren varsles om eventuelle endringer og prosessene startes automatisk på nytt dersom de stoppes. HP Sure Run beskytter ikke bare viktige Windows-prosesser som antivirus- og brannmurbeskyttelse i Windows Security Center, men også HP-funksjoner som HP Client Security Manager, HP Sure Click og mye mer.

For å fortsette borg-allegorien: HP SureRun blir som å sette ekstra vakthold på innsiden av murene, som ikke bare overvåker porten, men alle steder hvor en infiltratør kunne tenke seg å finne svakheter å utnytte.

Integrert i HP Endpoint Security Controller

HP Sure Run er integrert i HP Endpoint Security Controller, den pålitelige hardware-komponenten bak HP Sure Start. Det gjør den sikrere enn ren programvarebeskyttelse. HP Sure Run utvider operativsystemets selvhelbredende funksjon. Dette gjør at HP kan beskytte PC-en din mot angrep, selv om den aldri har blitt angrepet før.

Enkel administrasjon

Enkel administrasjon er avgjørende for en organisasjons sikkerhet. Små bedrifter kan administrere HP Sure Run lokalt med HP Client Security Manager og spesifisere hvilke prosesser de vil beskytte. Større bedriftsbrukere kan enkelt fjernadministrere HP Sure Run ved å bruke HP Manageability Integration Kit-plugin-modulen for Microsoft System Center Configuration Manager. Det lar IT-avdelingen sette sentrale retningslinjer for sikre prosesser.

845 G9
Et sikkert valg: HP EliteBook 840 G9

Secure core PC-er – som HP EliteBook 840 G9 – er de sikreste Windows-PC-ene noensinne, med bransjeledende sikkerhetsløsninger på plass rett ut av esken. HP Wolf Security bidrar proaktivt til å forhindre infeksjoner, beskytte informasjon og redusere sikkerhetskompleksiteten. Her får du et kjapt overblikk på spesifikasjonene til denne enheten:

  • Opptil Intel® Core™ i7-prosessor
  • Windows 11 Pro
  • 14 tommers skjerm (35,6 cm)
  • Ultratynn: 1,13 kg startvekt
  • HP Wolf Security