HP Sure Sense: AI mot malware

FeaturedImages JMA SureSense 01
Windows11 logo smaller
Den riktige enheten for hver eneste bruker

Den tradisjonelle måten å bekjempe virus, malware og annen skadelig programvare på er bygget over samme lesten vi finner i politiet – via et sentralt register. En førstegangsforbrytelse blir oppdaget, rapportert og registrert, og så sjekker alle de lokale aktørene – det vil si din lokale installasjon, eller politistasjon, om du vil – om det skjer igjen. I så fall følger de instruks fra høyeste hold og stopper det. Men, det er ikke noe intelligens i denne blinde etterlevelsen av ordre. For å komme rundt systemet, må de kriminelle bare gjøre ting på en litt annen måte enn forrige gang.

Antivirusprogrammer er raske til å oppdatere registeret. Men det er alltid en “dag null”: det øyeblikket et angrep med ukjent skadelig programvare blir lansert. Og hackere blir mer og mer oppfinnsomme. For eksempel bruker de kunstig intelligens for å utvikle ny skadelig programvare.

Det man trenger er intelligens i forsvaret også. For å fortsette politi-allegorien, er det lurt å ansette noen smarte, proaktive etterforskere, som kan merke når noen har urent mel i posen og sette en stopper for forbrytelsene før de skjer.

Windows 11 Pro: bygget for sikkerhet

Å være føre var er premisset til HP Sure Sense, en del av HP Wolf Security. Sistnevnte tilbyr brukerne et sett med dyptgående sikkerhetsfunksjoner integrert i HP Elite PC-er, som f.eks HP Elite Dragonfly med Windows 11 Pro.

HP Sure Sense er den proaktive etterforskeren vi har ventet på. Denne teknologien representerer et kvantesprang innen cybersikkerhet, hvor man ved å ta i bruk kunstig intelligens og dyplæringsteknologier, får kunnskap om hvordan skadelig programvare ser ut. Da slipper man å vente på at skader er skjedd, men kan umiddelbart eliminere truslene. HP Sure Sense kan instinktivt oppdage skadelig programvare og beskytte din Windows 11 Pro PC mot angrep som aldri har vært sett før – alt på tiden det tar å åpne en fil og lukke prosessen.

HP Sure Sense er en viktig del av HPs innsats for å beskytte sin PC-portefølje mot en rekke cybersikkerhetstrusler, inkludert BIOS-angrep (med HP Sure Start), nettleser-malware (med HP Sure Click) og hacking av kritiske prosesser (med HP Sure Run).

Starlight 13
Et sikkert valg: HP Elite Dragonfly

Secure core PC-er – som HP Elite Dragonfly – er de sikreste Windows-PC-ene noensinne, med bransjeledende sikkerhetsløsninger på plass rett ut av esken. HP Wolf Security bidrar proaktivt til å forhindre infeksjoner, beskytte informasjon og redusere sikkerhetskompleksiteten. Her får du et kjapt overblikk på spesifikasjonene til denne enheten:

  • Intel® Core™ i7 vPro®-prosessor
  • Windows 11 Pro
  • Ultralett og tynn – fra 0.99 kg
  • Ekstremt sikker med HP Wolf Security
  • Laget med en høy andel resirkulert materiale