Hvor trygt jobber du?

Featured 002

Vi er på vei mot lysere tider, men det er fortsatt langt igjen. Morgen- og kveldsrushet foregår i mørket – og som alltid er det viktig å være oppmerksom, nå som det er dårlig sikt og glatt føre. Det gjelder ikke bare når du flytter på deg, men også når du jobber – for de cyberkriminelle lurer hele tiden bak hjørnet. Så hvordan kan du være sikker på at du jobber trygt?

Sikkerhet kommer først – selv med fjernarbeid

Cyberkriminalitet er big business. Hvert minutt truer ni nye malware-varianter datamaskiner og deres nettverk. Men er det noe som berører deg? Absolutt. Cyberkriminalitet er overalt.

Natt til tirsdag 28. desember gjorde hackerne sitt trekk mot norske Amedia, og satt flere av deres sentrale datasystemer ut av drift. Det førte til at ingen papiraviser kunne gis ut påfølgende onsdag, mens teamet til data- og teknologidirektør Pål Nedregotten måtte finne en måte å takle problemet på. Med store mengder data kryptert, er det ikke mye annet å gjøre enn å levere kravet om løsepenger til politiet.

Skjer det med store Amedia, kan det også skje med deg. Forsiktighet er derfor påkrevd. Spesielt nå som vi i økende grad utvikler oss mot en hybrid måte å jobbe på der vi logger inn på ulike nettverk: kontornettverket, men også hjemme og på veien.

Ultimat beskyttelse med HP Wolf Security

  • Fakta: Private Wi-Fi-nettverk er ofte mindre sikkre enn bedriftsnettverket.
  • Fakta: medpassasjerer har vanskelig for å holde øynene sine for seg selv. De titter ofte på hva naboen driver med når man kjører kollektivt, være deg seg bane, buss, tog eller fly.
  • Fakta: Cyberkriminelle lurer overalt.

Har du en laptop med HP Wolf Security trenger du ikke å bekymre deg for dette lenger. Da er du maksimalt beskyttet mot enhver inntrenger eller trussel. HP Wolf Security beskytter alle endepunktenhetene dine (som din PC, skriver eller skanner), og gir dem sikkerheten du trenger.

Solid sikkerhet – rett ut av boksen

PC-er med Secured-core og Windows 11, som åttende generasjon av HP EliteBooks 800-serie, er de sikreste Windows-PC-ene noensinne, med sterk sikkerhet rett ut av boksen som proaktivt jobber for å forhindre infeksjoner, beskytte informasjon og forenkle sikkerheten. I tillegg er disse PC-ene fra HP utstyrt med flere sikkerhetsfunksjoner som ikke bare proaktivt beskytter mot trusler (HP Sure Sense og HP Sure Run), men som også sikrer rask gjenoppretting fra en potensiell sikkerhetssårbarhet (HP Sure Start og HP Sure Recover).

Jobb trygt og stedsuavhengig på fremtidens kontor

Fleksibilitet er en stor ressurs i et eksternt arbeidsmiljø. Takket være den banebrytende teknologien til HP Sure Sense og HP Sure Run, har ikke skadelig programvare en sjanse i havet, og organisasjoner kan være trygge. Skulle det likevel oppstå et problem, sikrer HP Sure Start og HP Sure Recover at brukerne ikke blir berørt og kan fortsette arbeidet i sikker modus. I dag setter arbeidsgivere sikkerhet øverst på listen over prioriteringer. 

På denne måten kan ansatte jobbe på sin hybridarbeidsplass i full sikkerhet og med de beste verktøyene og teknologiene: et moderne arbeidsmiljø som muliggjør og støtter stedsuavhengig arbeid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.