Vårens PC-nyheter

HP Elite Dragonfly G3

Hybridhverdagen handler om sømløse overganger. Morgenen hjemme. Lunsj ute hos en kunde. Så teammøte og prosjektworkshop på kontoret, før du handler, spiser middag, henter og leverer, og kanskje tar unna noen kjappe mail fra sofakroken.

Men, selv om de fleste av oss er på farten, har vi ulike behov. Noen trenger mye kraft til krevende arbeid. Andre trenger en flippmodell med touch for å formidle effektivt i kundemøter en-til-en. Vi trenger rett og slett en PC som matcher våre personlige krav og preferanser. Og er du ikke hundre prosent fornøyd med modellen du har i dag, kan det være fint å vite at HP kommer med en rekke nye og spennende produkter utover våren, tilpasset for å fungere enda bedre i hybridhverdagen.

HP Elite Dragonfly G3

Anser du deg selv som en kontornomade, som sjelden har anledning til å sitte timesvis ved pulten? Da er det perfekt med en latop som veier under en kilo. I månedsskiftet mars-april kommer tredje generasjon av HP Elite Dragonfly: Fortsatt under kiloen, men nå med en høyere skjerm. Den har aspektratio på 3:2, og en oppløsning på enten 1920×1280 eller hele 3000×2000. Den har også et nytt og bedre 5-megapixels AutoFrame webkamera, med walk-and-talk funksjon og avansert støydemping i mikrofonen – slik at du har muligheten for å få rørt deg litt under videomøtene.

vaarens nyheter elitebooks

Samme kamera og mikrofon finner du i niende generasjon av HP EliteBook, både 800-serien, med Intel-prosessorer, og 805-serien, med AMD. Disse blir nå litt høyere, med 1900×1200-skjermer i 16:10, og har fått litt rundere kanter, redesignet tastatur og større pekeflate, for å nevne noe. 830 og 835 blir 13,3-tommer, 840 og 845 blir på 14 tommer, mens de klassiske femtentommerne 850 og 855 erstattes av nye 860 og 865 på hele 16-tommer. HP Wolf Security sørger for sikkerheten, og modellene er som alltid MIL-STD 810H-sertifisert. De to største modellene har plass til hele 64 GB RAM, så her er det mulig å skreddersy enheter for selv de mest krevende brukerne!

vaarens nyheter Z

Trenger du mer enn bare RAM, er det nok heller en mobil arbeidsstasjon du burde ha. Og her er det også nyheter på vei! HP ZBook Firefly G9 er siste skrik – med 16:10-skjerm, nyeste Intel-prosessorer, og ikke minst, en NVIDIA T550 GPU. Disse kommer i både 14 og 16-tommers varianter.

Jobber du mest konsentrert og på ett sted, enten det er hjemme eller på et eget kontor, med krevende oppgaver, kan det hende at du burde ha en stasjonær modell for å få mest mulig kraft for pengene. Nye HP Z2 Mini G9 tar nesten ikke noe plass, men har fortsatt NVIDIA RTX-grafikk, og siste generasjon Intel-prosessorer.

vaarens nyheter Zskjerm

HP kommer også med en rekke nye skjermer med innebygget webcam. Den største av dem er HP Z40c G3 – en krummet førtitommer med en oppløsning på hele 5120 x 2160. Det skulle være nok boltreplass uansett om du sitter hjemme eller sammen med kollegaer på kontoret! Skjermen kan også forsyne en laptop med strøm via Thunderbolt-kontakten, slik at du får rask og effektiv docking uten masse ledninger og surr. Og webkameraet? 4k. Sånn at alle kan se deg klart og tydelig – i hvert fall når du ikke har senket kameraet ned i skjermen, en funksjon som jo gjør det litt enklere å skulle sette denne på hjemmekontoret.

Alt i alt – våren er full av PC-nyheter for alle, uansett behov. Så da er det bare å begynne å glede seg til både hagekontor og hyttekontor i månedene som kommer!

vaarens nyheter B