Ingen tilgang for cyberkriminelle

FeaturedImages security 01

Er alle dørene dine sikkert låst?

Cyberkriminelle lurer overalt. Tidligere var det serverne de gikk etter, men etter hvert som folk har begynt å jobbe mer og mer hjemmefra, har de flyttet fokus til endepuktene – brukerenhetene som ofte viser seg å være det svakeste leddet. Er du beskyttet av HP Wolf Security gir du ikke cyberkriminelle en sjanse. Her kan du lese om hvordan du lett kan sikre dataene dine hjemme, på kontoret, eller hvor enn du måtte finne på å jobbe.

Nettkriminalitet er big business

Nettkriminalitet har vært big business i mange år, men siden vi jobbet så mye hjemmefra det siste året, har cybertruslene bare økt. Tross alt: hjemmenettverk er mindre sikre enn bedriftsnettverk. Tall fra Næringslivets Sikkerhetsråd1 viser at antallet angrep mot norske bedrifter doblet seg med en gang vi gikk inn i koronaperioden. Det er rimelig klar tale om at det er på høy tid med omfattende beskyttelse.

Sikkerhet først i det hybride arbeidsmiljøet

I den hybride jobbhverdagen trenger vi smarte, dype sikkerhetsløsninger. Siden vi utvikler oss, endrer oss, og kan finne på å jobbe hvor som helst, må vi motta den beste beskyttelsen kontinuerlig. HP har jobbet hardt på sikkerhetsfronten i årevis, og kan tilby deg og din organisasjon den beste og grundigste beskyttelsen av alle endepunktene deres med HP Wolf Security.

Wolf Logo Black Outline 4152x3189

HP Wolf Security : en ny type endepunktsikkerhet

HP Wolf Security tilbyr alle endepunktenheter i organisasjonen din omfattende beskyttelse og motstandskraft og er integrert i maskinvare, programvare og tjenester.

Maskinvare

Robust endepunktbeskyttelse er innebygd i HPs nye PC’er og skrivere. For eksempel tilbyr HP-PC’er med Secure Cores2  en integrert maskinvare- og programvareplattform som legger til et ekstra lag med sikkerhet under operativsystemet, og forhindrer fastvareangrep nå og i fremtiden.

Programvare

Smart programvare reduserer risikoen for angrep betydelig. Ekstern gjenoppretting er også mulig i tilfelle et fastvareangrep.

Tjenester

HP styrker organisasjonen din med kraftige analyseverktøy. Og HPs nettsikkerhetsspesialister styrker teamet ditt og hjelper til med å holde dørene låst.

Kontinuerlig beskyttelse med HP Wolf Security

HP Wolf Security godt organisert – akkurat som ulveflokken. HP Wolf Security er konstant på vakt, selv om natten. På denne måten er alle dørene til dataene dine sikkert låst – når som helst og hvor som helst.

1. https://www.nsr-org.no/aktuelt/m%C3%B8rketallsunders%C3%B8kelsen-2020
2. PC-er med sikre kjerner krever en spesifikk konfigurasjon for å fullt ut manifestere beskyttelse av høyeste kvalitet mot angrep.