Hva innebærer egentlig den hybride arbeidshverdagen? Hvordan skal vanlige medarbeidere og IT-avdelingen best forholde seg til den nye måten å jobbe på?

HP og Microsoft besøker byer langs hele norskekysten, fra Harstad i nord til Kristiansand i sør, for å snakke om nettopp dette. 
Meld deg på et av våre gratis heldagsseminarer nær deg for å lære om hybridhverdagen, om IT-sikkerhet og administrasjon av klienter, om moderne møteromsteknologi, om hvordan best bruke Teams-rom, og se hvordan praktisk bruke VR i 3D-design.

Du får se hvordan HP Wolf Pro Security for PCs, Windows Autopilot, Intune og Windows 11 er med på å sikre bedriftens enheter, og du får vite hvordan møteromsteknologien i HP Presence gjør hybride møter til en lek, selv om noen er i samme rom og andre sitter spredt. Vi vil snakke om hvordan jobbe hybrid med tyngre applikasjoner, via HP ZCentral Remote Boost, og tradisjonen tro har vi med oss HPs nyeste workstation-portefølje.

Nagell-D er også med på ferden! De vil gi deg en innføring i praktisk bruk av VR, slik at du blir kjent med mulighetene som finnes for å skape ting i virtuell virkelighet.

Klikk på en av byene under for å se mer om arrangementet nær deg!