Image

Nyskapende

Nyskapende

Innovasjon er på frammarsj

Innovasjon er på frammarsj


Teknologien som omgir oss utvikler seg raskere og raskere. For noen år siden kunne vi bare kontrollere datamaskiner med tastatur og mus, mens nå finner vi touch-grensesnitt over alt, og stemmekontroll er nært forestående. 

Teknologier som maskinlæring, big data, virtuell virkelighet, 3D-printing og kunstig intelligens skyter fart. Dette gjør at vi kan ta enorme sprang innen forskning og utvikling og i å optimalisere forretningsprosesser, hvor den frigjorte tiden til ansatte kan brukes til oppgaver som gir verdi.

De nye teknologiene er på vei inn i alle sektorer, og momentumet vil ikke stoppe. Derfor er det viktig å sørge for at bedriftene våre er klare.

Image
Image

VR-løsninger fra HP


Det virkelige liv eller virtuell virkelighet? HP er din medsammensvorne i begge verdener. Du trenger ikke overlate ting til fantasien lenger når du kan bruke disse VR-løsningene som virkelig lar deg ta skrittet inn i en spesifikk situasjon.


Hvor mange ganger har du hørt noen be deg forestille deg noe? Det har ikke alltid vært like lett, og vi har ofte måtte strekke oss langt for danne oss et bilde av situasjonen. Lenge leve bildene vi ble presentert med senere, som for eksempel en 3D-modell av vårt nye kjøkken. 

I dag kan vi ta et skritt videre, og nyte det som skal komme i virtuell virkelighet.

Har du ikke prøvd VR enda, bør du gjør det snarest, slik at du får en ekte følelse av hva det kan gjøre for deg og dine forretningsprosesser.

HPs VR-løsninger: en uunværlig ressurs!

VR er fremtiden med HP Z Workstations


HP Z Workstations for Virtual Reality gir deg den ultimate kraften til å lage VR-innhold - og en fantastisk opplevelse i samme slengen. Dette er muliggjort av HP VR Backpack G2, som er en av HPs kraftigste VR-PC'er laget for å kunne festes på ryggen, slik at du får unik bevegelsesfrihet.

Du kan også bruke HP ZBook 17, et bærbart kraftsenter som du kan ta med deg hvor som helst - eller holde deg på kontoret og få eksepsjonell ytelse med HP Z Desktop-arbeidsstasjonene.


Gjør VR-opplevelsen din enda mer intens ved å bruke HP Reverb: et sett med superlette VR-briller som både er strømlinjeformede og veldig behagelige å ha på.

HP Reverb har høyere oppløsning per øye enn noe annet VR-headset. Som et resultat opplever du innholdet ditt til det fulle og eventuelle ufullkommenheter kommer til overflaten. 

Stimuler sansene dine med denne lette, stilige enheten.

Image
Image

HP 3D-printing


3D-printing bidrar også med mer enn sin andel. Design- og produksjonsprosesser tas til et høyere nivå med denne nyskapende teknologien.


Vi kan nesten ikke forestille oss det lenger; et liv uten 3D. Allerede i designfasen er det svært viktig at 3D-bilder er tilgjengelig for å kunne se designet tydelig og for å kunne gjøre justeringer der det er nødvendig. 

3D-utskrift går imidlertid ett skritt videre. HP har utviklet dedikerte 3D-skrivere for å sikre at virksomheten din er klar for epoken med digital produksjon.