Nytt år – nytt hjemmekontor?

FeaturedImages JMA HomeOffice Fury 2
Windows11 logo smaller
Gjør hverdagen enklere med Windows 11.

På slutten av året ser vi tradisjonelt tilbake på det som har vært, men legger samtidig planer for fremtiden. Når vi ser tilbake på året som har gått, finner vi at enda flere kunnskapsarbeidere begynte å jobbe hybrid. Likevel mangler de fortsatt ofte de riktige verktøyene for å kunne jobbe like produktivt hjemme som på kontoret. Så hvorfor ikke la arbeidsgiver investere i fullt utstyrte hjemmearbeidsplasser, slik at vi kan starte det nye året produktivt?

Kontorarbeidsplassen kontra hjemmearbeidsplassen

På kontoret er arbeidsplassene ofte utstyrt med en datamaskin med stor skjerm og nødvendig tilbehør som tastatur og mus. Situasjonen er litt annerledes på hjemmearbeidsplassen, selv om ansatte også må kunne jobbe trygt og produktivt når de er der.

Man må selvsagt ta hensyn til de ansattes behov og ønsker. Det er tross alt ikke alle som har en egen hjemmearbeidsplass tilgjengelig. Dette gjør et headset uunnværlig for å kunne delta på et videomøte uforstyrret.

Det ene hjemmearbeidsområdet er også mindre enn det andre. I så fall kan en bærbar andre skjerm være mer praktisk enn en stor.

Velg en skreddersydd enhet med kraftig sikkerhet klar til bruk

Alle trenger en trygg enhet. Det er imidlertid fortsatt individuelle forskjeller og ønsker. De som behandler store filer og jobber i flere prosessorintensive applikasjoner samtidig, trenger for eksempel en kraftig enhet som HP ZBook Fury. Denne enheten er utstyrt med en lynrask Z Turbo Drive, en kraftig Intel® Xeon®-prosessor, og et dedikert grafikkort fra NVIDIA som sørger for høy ytelse. Som om ikke det var nok, kan denne enheten enkelt utvides. Dette gjør det mulig å jobbe mer produktivt enn noen gang, også hjemme.

I tillegg er Secure Core PC-er – slik som HP ZBook Fury 15/17 – de sikreste Windows-PC-ene noensinne, med kraftige forhåndsinstallerte sikkerhetsløsninger som proaktivt jobber for å forhindre infeksjoner og beskytte informasjon. På denne måten kan dine ansatte arbeide ikke bare produktivt, men også på en sikker måte.

Her er noen av spesifikasjonene til denne kraftige mobile arbeidsstasjonen:
• Opp til Intel® Xeon®-prosessor
• Windows 11 Pro
• Støtter opptil 12 TB lagringsplass
• Lett design: fra 2,27 kg
• Kan enkelt utvides for minne og lagring
• Opptil NVIDIA® RTX™ 5000 med Max-Q-design

Windows 11 Pro er designet for hybridarbeid

Kraftig for ansatte. Konsekvent for IT. Trygg for alle. Hold deg produktiv uansett hvor arbeidet tar deg.

Kompletter utstyret med en ekstra skjerm

I tillegg til en enhet – bærbar eller stasjonær – kan tilbehør også øke produktiviteten. Bare tenk på hvor mye mer man får gjort med en ekstra skjerm. HP EliteDisplays legger stor vekt på ergonomi og har den nyeste HP Eye Ease-teknologien, som filtrerer skadelige blåtoner samtidig som de andre fargene kommer til sin rett. Med et innebygd nedfellbart webkamera er HP EliteDisplay E273m 27-tommers skjerm den ideelle enheten for de som ofte jobber hjemmefra.