Image

Sikker

Sats på sikkerhet


Uten cybersikkerhet er fremtidskontoret dømt fra starten av. Cyberkriminalitet kjenner tross alt ingen grenser, og fokuserer på det svakeste leddet i nettverkskjeden.

IT vil derfor måtte se på hvordan de kan sikre hele nettverket, inkludert alle tilkoblede datamaskiner og skrivere. Bedrifter har tross alt ikke råd til å la en eneste enhet fungere som inngangsport for et sikkerhetsbrudd, og ansatte må vite at kommunikasjonen deres er sikker og privat.

Image
Image

PC-sikkerhet


HP Elite PC'er er utformet med herdede sikkerhetsfunksjoner for å beskytte mot, oppdage, og gjenopprette skadene etter cyberangrep - selv før angrepet blir kjent. Her sitter sikkerheten i høysetet.


Mengden data som blir behandlet hver dag er enorm. Du vil jo så klart ikke publisere de røffe skissene dine umiddelbart - vil du vel? Derfor er det ekstremt viktig å gi sikkerhet prioriteten den behøver.

HP har forstått denne sikkerhetsmeldingen godt ved å fokusere mer enn noen gang på sikkerhetsfunksjoner som HP Sure Click og forskjellige lag med beskyttelse under, i, og over beskyttelsessystemet i HP Elite PC'er. Dette sikrer proaktiv trusselbeskyttelse og rask gjenoppretting etter et potensielt sikkerhetsproblem.

Skriversikkerhet


Det finnes sikkerhetshull i utskrifts- og scannermiljøet ditt. HP hjelper deg finne sikre løsninger for å håndtere disse risikoene.


HP Enterprise-skrivere og -skannere kan oppdage og fikse skadelig programvare. De har bransjens eneste oppgraderbare fastvare, slik at nye sikkerhetsfunksjoner kan legges til over tid.

I tillegg sikrer HPs programvareløsninger at bare autentiserte brukere og enheter har tilgang til utskriftsnettverket ditt.

Godt beskyttet, ikke sant?


Image