Sikkerhetsbruddet: Kompetanseheving

FeaturedImages SB8

Kompetanseheving er viktig på alle nivåer, fra de som tar beslutningene til de som utfører oppgavene. Hvis ledelsen ikke forstår risikobildet, hvordan kan de da stille de riktige kravene til sine ansatte? HP, Microsoft og NTNU løser floken ved å tilby korte, næringslivsvennlige IT-sikkerhetskurs. Les mer, og finn ut hvordan du kan få med deg HP Norges sikkerhetspodcast, Sikkerhetsbruddet.

Verdens sikreste PC-er

FeaturedImages Klientsikkerhet1

Hvordan kan HP påstå at de leverer verdens sikreste PC-er?

HP Norges sikkerhetseksperter, Tor Petter Abrahamsen & Kjell Jørgenrud, viser deg teknologien bak påstanden.

Sikkerhetsbruddet: Nordic Choice

FeaturedImages SB1

Åpningen av et Excel-vedlegg fra en kjent samarbeidspartner var alt som skulle til for at det kriminelle syndikatet fikk kryptert serverne til Nordic Choice. Hør hva som gikk galt, hvorfor det gikk galt, og hva vi kan lære av det.
Les mer, og finn ut hvordan du kan få med deg HP Norges sikkerhetspodcast, Sikkerhetsbruddet.

HP Sure Sense: AI mot malware

FeaturedImages JMA SureSense 01

Nettkriminelle finner stadig opp nye metoder for å la malware komme rundt virusregisteret. Derfor trenger du AI-basert, proaktiv beskyttelse som HP Sure Sense.

HP Sure Run holder hjulene i gang

FeaturedImages JMA SureRun 01

Hackere lurer overalt. Uten at du vet det ser de på deg, invaderer PC-en din og prøver å deaktivere kritiske driftsprosesser. Vil du jobbe i fred, uten å måtte ta ekstra hensyn til sikkerheten? Finn ut hvordan HP Sure Run overvåker og beskytter de kritiske kontrollprosessene.

HP Sure Click: Ett klikk kan være nok

FeaturedImages JMA HPSureClick 01

Ett klikk på den litt dårlig stavede mailen fra en tidligere kollega – og før du vet ordet av det er PC-en din full av malware. Litt irriterende, kanskje? Heldigvis har HP Elite PC-er innebygde sikkerhetsfunksjoner som HP Sure Click. Finn ut hvordan HP Sure Click kan beskytte deg, uansett hvor du jobber.

1

BIOS-angrep: Den skjulte fare

Featured SureStart

Er du sikker på at PC-en din er ren? Ondsinnet kode kan gjemme seg i BIOS uten at du oppdager det – før det er for sent. Les mer om farene ved BIOS-angrep og hvordan forhindre det.

Sikkerhetskonferansen: Hvor trygt er arbeidsmiljøet ditt?

FeaturedImages security 03

Nasjonalt Cybersikkerhetssenter (NCSC) Nasjonal Sikkerhetsmyndighet (NSM) er et direktorat underlagt justis- og beredskapsdepartementet, og har blant annet som ansvar å drive en nasjonal responsfunksjon for alvorlige digitale angrep og et …

Hvor trygt jobber du?

Featured 002

Vi er på vei mot lysere tider, men det er fortsatt langt igjen. Morgen- og kveldsrushet foregår i mørket – og som alltid er det viktig å være oppmerksom, nå …