HP Sure Click: Ett klikk kan være nok

FeaturedImages sureclick 2023

Ett klikk på den litt dårlig stavede mailen fra en tidligere kollega – og før du vet ordet av det er PC-en din full av malware. Litt irriterende, kanskje? Heldigvis har HP Elite PC-er innebygde sikkerhetsfunksjoner som HP Sure Click. Finn ut hvordan HP Sure Click kan beskytte deg, uansett hvor du jobber.

Slik velger du riktig workstation

HP workstations 1122 NEW07443

Har du fått nye arbeidsoppgaver som PC-en din ikke takler? Da kan det hende du trenger en workstation fra HP. Men hvilken modell skal du velge?

Beskytt deg mot visuell hacking

FeaturedImages sureview

Kvier du deg for å sjekke mail og ta en arbeidsøkt på toget, flyet, eller restaurant? Synes du fyren som sitter ved siden av deg virker suspekt, fordi han ikke har nesa i mobilen? Se hvordan du kan puste lettet ut med SureView -det innebygde innsynsfilteret fra HP.

Fremtidskontorets mest leste i 2022

FeaturedImages 5artiklerfra2022

Nå som vi har åpnet døren til 2023, benytter vi anledningen til å gjøre et aldri så lite tilbakeblikk på våre fem mest populære artikler fra 2022.

PC-er som skapt for norsk vinterføre

Skilift closeup VanceAI

Er du redd for å skli på isen i vinter, og knuse PC-en du har i sekken? Da bør du velge en laptop fra HP. De gjennomgår en rekke grundige kvalitetstester, slik at du kan jobbe overalt uten problemer.

HP Sure Run holder hjulene i gang

FeaturedImages JMA HPSureRun

Hackere lurer overalt. Uten at du vet det ser de på deg, invaderer PC-en din og prøver å deaktivere kritiske driftsprosesser. Vil du jobbe i fred, uten å måtte ta ekstra hensyn til sikkerheten? Finn ut hvordan HP Sure Run overvåker og beskytter de kritiske kontrollprosessene.

Norske bedrifter undervurderer hackere

forsidebilde Ian Pratt 1

Vi har alle fått dem. Eposter fra en perifer kontakt, hvor de fatter seg i korthet og ber oss gå gjennom vedlegget. Hvis du er så uheldig å faktisk vente …

Hvor trygt jobber du?

Featured 002

Cyberkriminelle truer i høstmørket, men oktober er heldigvis Nasjonal Sikkerhetsmåned. Les mer om hvordan du kan forsikre deg om at du jobber trygt.

Sikkerhetsbruddet: Kompetanseheving

FeaturedImages SB8

Kompetanseheving er viktig på alle nivåer, fra de som tar beslutningene til de som utfører oppgavene. Hvis ledelsen ikke forstår risikobildet, hvordan kan de da stille de riktige kravene til sine ansatte? HP, Microsoft og NTNU løser floken ved å tilby korte, næringslivsvennlige IT-sikkerhetskurs. Les mer, og finn ut hvordan du kan få med deg HP Norges sikkerhetspodcast, Sikkerhetsbruddet.

Verdens sikreste PC-er

FeaturedImages Klientsikkerhet1

Hvordan kan HP påstå at de leverer verdens sikreste PC-er?

HP Norges sikkerhetseksperter, Tor Petter Abrahamsen & Kjell Jørgenrud, viser deg teknologien bak påstanden.