PC-er som skapt for norsk vinterføre

Artikkelheader NorskeForhold

Er du redd for å tryne i en snøfonn i vinter, eller skli på isen etterlatt av sibirkulda? Da bør du velge en laptop fra HP. De gjennomgår en rekke grundige kvalitetstester, slik at du kan jobbe overalt uten problemer.

Sikkerhet lag på lag

sikkerhet lag paa lag

Har du sikkerheten i orden? Bruker du en EliteBook fra HP er svaret ja. Men hvordan virker det? Hva gjør HP innenfor klientsikkerhet? Les mer og se video!

Start arbeidsdagen trygt med HP Sure Start

FeaturedImages 2023 SureStart

Er du sikker på at PC-en din er ren? Ondsinnet kode kan gjemme seg i BIOS uten at du oppdager det – før det er for sent. Les mer om farene ved BIOS-angrep og hvordan forhindre det.

Sikker og smidig klientadministrasjon

FeaturedImages Nyrud

Har du noen gang lurt på hvordan du kan sikre at din bedrifts Windows-klienter bidrar til økt brukeropplevelse, lavere kostnader og bedre sikkerhet?

Folk flest og cyberspace

FeaturedImages FolkFlest Dyrhaug

Vet du og dine kolleger faktisk hvordan trusselbildet ser ut på internett?

Se Jørgen Dyrhaug fra Nasjonal Sikkerhetsmyndighet snakke om folk og datamaskiner i sitt foredrag “Folk flest og cyberspace: det store paradokset.”

Klikk skjer! Bli beskyttet uten krav om deteksjon.

FeaturedImages klikkskjer

Det er fort gjort å klikke på noe man ikke burde klikket på. Og er først uhellet ute, hjelper det dårlig å nappe ut nettverksledningen i full panikk. Se video om hvordan HP Sure Click beskytter deg uten at angriperen må oppdages i forkant.

HP Sure Click: Ett klikk kan være nok

FeaturedImages sureclick 2023

Ett klikk på den litt dårlig stavede mailen fra en tidligere kollega – og før du vet ordet av det er PC-en din full av malware. Litt irriterende, kanskje? Heldigvis har HP Elite PC-er innebygde sikkerhetsfunksjoner som HP Sure Click. Finn ut hvordan HP Sure Click kan beskytte deg, uansett hvor du jobber.