Sikkerhetskonferansen: Hvor trygt er arbeidsmiljøet ditt?

FeaturedImages security 03

Nasjonalt Cybersikkerhetssenter (NCSC)

Nasjonal Sikkerhetsmyndighet (NSM) er et direktorat underlagt justis- og beredskapsdepartementet, og har blant annet som ansvar å drive en nasjonal responsfunksjon for alvorlige digitale angrep og et nasjonalt varslingssystem for digital infrastruktur. Nasjonalt Cybersikkerhetssenter (NCSC) er den del av NSM, og har siden 2018 bidratt til å beskytte grunnleggende nasjonale funksjoner, offentlig forvaltning og næringsliv mot cyberangrep.

I mars 2021 arrangerte NSM sin årlige sikkerhetskonferanse, og innholdet derfra kan være lurt å få med seg:

Heldigvis beskytter PC’ene våre oss i økende grad mot nettkriminalitet. Cyberkriminelle ser derfor etter andre måter å trenge inn i nettverket på, ofte via endepunktenheter som skrivere og skannere. Lurer du på hvordan du kan jobbe trygt?

Solid sikkerhet ut-av-boksen

Det starter med å velge riktig hardware. Fordi HP Wolf Security gir HP Elite PC-er innebygde sikkerhetsfunksjoner som HP Sure Sense, HP Sure Recover, og mange fler. I tillegg er Secure Core-PC’er som HP EliteBook 840 Aero med Windows 11 de sikreste Windows-PCene noensinne, med ferdigkonfigurerte sikkerhetsfunksjoner som jobber proaktivt for å forhindre infeksjoner, beskytte informasjon og gjøre sikkerheten mye mindre komplisert – rett ut av boksen. På denne måten kan du sørge for at ditt arbeidsmiljø er et trygt sted å jobbe.

Grundig sikkerhet for dine skrivere og skannere

HP vet godt at det ikke bare er PC’ene som trenger ekstra sikkerhet. Skriverne og skannerne dine er også sårbare, og må beskyttes. Det sørger HP Wolf Security Pro og HP Wolf Enterprise Security for Utskrift for. HP Wolf Security Pro gir profesjonelle og små team permanent maskinvarebeskyttelse for å holde brukerne produktive. HP Wolf Enterprise Security følger kompleksiteten til organisasjonen din. Det handler ikke bare om dybdebeskyttelse i ulike lag, men også om problemdeteksjon og selvhelbredelse.

HP Managed Print Services

Sikkerhet er selvfølgelig mer enn bare å beskytte enhetene, dataene og dokumentene dine. Det handler også om å forstå hvordan en organisasjon kan implementere og proaktivt handle på en effektiv utskriftssikkerhetspolicy. Også her er HP der for deg, med Secure Managed Print Services. Løsningen for et mer effektivt, men også sikrere utskriftsmiljø. Vil du vite mer? Klikk her for en PDF.

Fikk sikkerhetskonferansen deg til å vurdere sikkerheten til arbeidsmiljøet ditt?