Image

Tilkoblet

Tilkoblet

Sammen kan vi gjøre mer


Nesten alle ansatte jobber sammen - ikke langs de tradisjonelle funksjonslinjene, men i ad hoc-team, satt sammen for å samle ned nødvendige kompetansen for et bestemt prosjekt.


Teknologi kan bidra til å skape et kreativt og innovativt miljø der disse ad hoc-teamene kan samerbeide uten begrensninge, ved hjelp av enheter som intuitivt støtter dette samarbeidet, både i og utenfor møterom.

Møterom


Ved å ha de riktige verktøyene i møterommet sørger du for at møtene kan starte presist, uten å kaste bort tid på tekniske utfordringer.


Vi er alle kjent med det klassiske møterommet: et dunkelt rom utstyrt med et fastmontert bord og litt for mange stoler, akkompagnert av en telefon med høyttaler og et flipboard der de beste ideene ble gitt form. Senere fikk papiret vike for whiteboard og projektor. Nå, på 2020-tallet, har vi tatt skrittet videre. Vi forventer lyse, inspirerende møterom, hvor vi bruker de beste konferansesystemene til å møtes under optimale forhold. HP har virkelig tatt til seg det budskapet!

Image
Image

Hjemmekontor


Kunnskapsarbeidere jobber mer og mer hjemmefra, og ønsker å gjøre dette så effektivt som mulig. Derfor trenger de også de beste verktøyene og den beste teknologien hjemme.

Hjemmekontoret: en del av hybridhverdagen.


Det er ikke lenge siden vi lot hjemmekontoret seile sin egen sjø. Folk jobbet bare hjemmefra sporadisk, og derfor var det ingen som trengte å gi oppmerksomhet til hvordan denne arbeidsplassen ble lagt opp.

Nå er det helt annerledes. Vi har begynt å sette langt større pris på å jobbe hjemmefra. Takket være nedstengning og statlige hjemmekontorkrav, har vi opplevd mange av fordelene og erfart at vi kan jobbe vel så effektivt hjemmefra som på kontoret - så fremt vi har det riktige utstyret.

Bare tenk på hvor mye bedre det er å jobbe når man har støykorrigert audio, en ekstra skjerm eller to, og eksternt tastatur og mus, på et rom hvor man får være i fred, kontra å sitte å knote med laptopen på kjøkkenbordet mens resten av husholdningen driver med sitt.

Kontoret


Kontoret har tatt en ny rolle i hybridhverdagen: møteplassen. Kunnskapsarbeidere ønsker å kunne jobbe sammen i ulike rom, utstyrt med de beste verktøyene.


Mobile ansatte kan faktisk utføre jobben sin uansett hvor de er. Derfor er det slutt på å reise inn til kontoret hver dag for å jobbe i åtte timer i strekk. Kontoret har i stedet fått rollen som møteplass - et sted der folk kan komme sammen for å diskutere, brainstorme, samhandle og skape.

Alle aktiviteter har ikke de samme kravene til utstyr og møblering, og derfor er det lurt å dele kontoret inn i ulike soner. På den aktivitetsbaserte arbeidsplassen har hver sone sine spesifikke verktøy og teknologier. Der kan vi for eksempel finne rolige nabolag på den ene siden, og delte team-soner på den andre - slik at ansatte kan velge den plassen som passer best til aktiviteten de skal drive med i øyeblikket.

Image
Image

Mobile utskriftsløsninger


Uansett hvor du er og hvilken enhet du bruker, sikrer HP at du kan jobbe og skrive ut enkelt - og fremfor alt, trygt.


Glem den frittstående, ensomme skriveren som bare kan brukes av folk på kontoret. Glem også den langdryge prosessen med å skrive ut, hente, signere, scanne, og videresende. Dagens ansatte er dynamiske, og bytter både enheter og plassering flere ganger om dagen. Fleksible som de er, må de ha muligheten til å skrive ut på en sikker måte - hvor som helst og når som helst.

Vi introduserer HP Roam og HP Workpath App.

ZCentral


ZCentral sentraliserer datakraften. Med ZCentral i ryggen kan du jobbe hvor du vil, og likevel ha tilgang på den enorme datakraften du trenger for å utføre dine profesjonelle oppgaver.


Skal du jobbe raskt, mobilt, og på den mest produktive og sikre måten, trenger du datakraft.

ZCentral tilbyr en løsning hvor kraftig rack-montert maskinvare og avansert programvare gir den mobile arbeidsstyrken all datakraften de behøver. Det betyr at de kan jobbe på bærbare enheter, og likevel ha nok kraft til å behandle store filer og grafikkintensive applikasjoner.

Vil du vite mer? Last ned whitepapers om HP ZCentral Remote Boost og ZCentral Connect.


Image