Work Happy

Work Happy

Fleksible arbeidsforhold og balanse i hverdagen

Fleksible arbeidsforhold og balanse i hverdagen

Gamle sannheter om hvordan lykkes i næringslivet står for fall. Nye generasjoner tar med seg sine egne paradigmer, og gamle råd har ikke lenger den samme nytteverdien. Vi bruker tross alt store deler av livet på å jobbe - og da er det verdt å sørge for at vi trives mens vi holder på.

Fleksibilitet er nøkkelen til suksess i dagens hybride arbeidsliv. Med god balanse mellom jobb og fritid, blir vi alle mer produktive i lengden.

Her på fremtidskontoret.no har vi skrevet mye om dette temaet; du finner det meste under Hybridhverdagen.

Teknologi som jobber for de ansatte

Reduser risikoen


Uansett hvordan sikkerhetsoppsettet ditt ser ut, vil HP Wolf Security beskytte brukerne, enten de er på kontoret eller på farten.


Les mer

Reduser risikoen

Øk produktiviteten


Oppdag hvordan de rikige IT-økosystemene og tilpassede arbeidsverktøy kan maksimere arbeidspotensialet.


Les mer

Øk produktiviteten

Støtt samhandling


Lær hvordan og hvorfor bedrifter prioriterer hybride samhandlingsløsninger, og hvordan HP Presence støtter oppunder dette.


Les mer

Støtt samhandling

Tenk bærekraft


Utforsk teknologi som reduserer forbruket og sparer på ressurssene, til fordel for både teamet ditt og planeten.


Les mer

Tenk bærekraft
Image

HP Dragonfly og Intel vPro®: bedre sammen.

HP Elite Dragonfly drevet av Intel vPro® er designet for å håndtere de mest krevende arbeidsbelastninger uansett hvor du jobber fra.


HP Elite Dragonfly, som har et slankt design, prosessorkjerner med den høyeste ytelsen Intel noensinne har laget for en så lett laptop, og omfattende sikkerhetsløsninger fra HP Wolf Security, er fullpakket med funksjoner for en ekstraordinær brukeropplevelse.


Image
Image

Vær klar for alt med HP Elite PC-er og Windows 11

HPs bærbare enheter utvikler seg like raskt som næringslivet. HP EliteBooks, levert med Windows 11 Pro for bedrifter, er beskyttet av HP Wolf Security og optimalisert for samarbeid gjennom Microsoft Teams og de nyeste HP Presence konferansefunksjonene.


HP EliteBooks med Windows 11 Pro er allerede klare for fremtiden - slik at dine ansatte kan gjøre sitt beste uansett hvor de jobber.


Image

Last ned whitepapers

Image
Image