Beskytt deg mot visuell hacking

FeaturedImages sureview

Vil du sjekke eposten din på toget eller flyet, konsultere en fil på en kafé eller restaurant, eller gjøre litt arbeid i en hotellobby? Da er det fint å være trygg på at ingen ser deg over skulderen, slik at du kan jobbe med full diskresjon og samtidig beskytte ditt privatliv. 

Ikke sleng om det med bedriftsdata og private bilder, men sørg for grundig datasikkerhet takket være HP Sure View – en del av HP Wolf Security.

Vil du vite mer om beskyttelsen av bedriftsdataene dine? Se videoen nedenfor.

Dette innsynsfilteret aktiveres med et tastetrykk, og gjør at folk som ser skjermen fra siden kun vil se en reflektiv overflate.

HP SureView har tilgjengelig på HP-PC-er i mange år – og problemet med visuell hacking er like aktuelt som da det først kom. Her er en artig skjult kamera-film om temaet fra 2017:

Et sikkert valg: HP EliteBook 840 G9

Secure core PC-er – som HP EliteBook 840 G9 – er de sikreste Windows-PC-ene noensinne, med bransjeledende sikkerhetsløsninger på plass rett ut av esken. HP Wolf Security bidrar proaktivt til å forhindre infeksjoner, beskytte informasjon og redusere sikkerhetskompleksiteten. Her får du et kjapt overblikk på spesifikasjonene til denne enheten:

  • Opptil Intel® Core™ i7-prosessor
  • Windows 11 Pro
  • 14 tommers skjerm (35,6 cm)
  • Ultratynn: 1,13 kg startvekt
  • HP Wolf Security
845 G9
HP EliteBook 840 G9