Personlig

Image

Personlig

Den ansatte i sentrum

Den ansatte i sentrum


Den tradisjonelle åtte-til-fire-dagen forsvinner stille inn i historiebøkene. Millenniumsgenerasjonen og Generasjon Z - som til sammen utgjør over halvparten av arbeidsstokken - ser på fleksibilitet som normalen. De forventer intet mindre enn en sømløs overgang mellom jobb og det private.

Da den globale pandemien tvang bedrifter og organisasjoner til å la kunnskapsarbeidere jobbe hjemmefra så mye som mulig, fikk også de andre generasjonene smaken på et mykere skille mellom privatliv og arbeid. Ansatte ønsker å kunne jobbe effektivt uansett om de er på kontoret, hjemme, eller på farten - så snart forholdene ligger til rette.

For å gjøre dette mulig, er ansatte avhengige av å ha de riktige verktøyene; teknologi som passer til deres daglige aktiviteter, uansett hvor de jobber. Enhetene de jobber på må derfor ikke bare være funksjonelle; de må også være bærekraftige og la mobile arbeidstakere jobbe raskt, trygt og produktivt hvor som helst - og gjerne også ha et design som brukeren føler matcher deres personlighet. På denne måten blir den ansatte og deres arbeidserfaring satt i sentrum, slik at de kan yte sitt beste.

Image
Image

Enkeltpersoner i organisasjonen


Alle er forskjellige og unike. Hvert individ har forskjellige forventninger og tar ulike valg - også innen teknologi. Gir det da mening å gi alle den samme enheten? Med respekt for denne individualiteten, foreslår HP at du tar deg tid til å velge riktig enhet til hvert individ.


En personlig tilnærming har blitt en viktig del av (arbeids)livet. Fra nå av blir enhetene skreddersydd til brukerne, på en måte som tar hensyn til spesifikke arbeidsoppgaver, ansvarsområder, mobilitetskrav og brukerens personlighet.

HP har skissert opp en rekke ulike profiler - med tilhørende enheter - som kan hjelpe deg å oppfylle dine ansattes behov. Snakk med din HP-forhandler om hvordan disse profilene kan hjelpe deg å forbedre dine ansattes hverdag, sørge for at de jobber sikkert, og redusere kostnader.

Verdien av papir


Selv om vi digitaliserer mer og mer, beholder papiret fortsatt sin kraft. For eksempel foretrekker de fleste av oss fortsatt papir når vi ønsker å forstå komplekst innhold fullt ut. Visste du at vi rett og slett husker mer når vi ser noe på papiret?


Mennesker fortsetter å elske å jobbe med papir. På den ene siden fordi det gjør oss mer motiverte (hvor stas er det ikke å krysse av noe du har blitt ferdig med fra to-do-lista?), og på den andre fordi noen dokumenter rett og slett må skrives ut og lagres fysisk.

Avhengig av utskriftsvolumet, og andre preferanser som papirstørrelse og enhetsstørrelse, kan HP tilby den perfekte skriveren for deg!


Image
Image