Effektive videomøter med HP Presence

FeaturedImages JMA hppresence
Windows11 logo smaller
Gjør hverdagen enklere med Windows 11

Videosamtaler har blitt populært de siste årene, både på jobb og privat. Fysiske møter har vært mulige en god stund nå, men ofte velger vi å ta det via video likevel – fordi det er enkelt, bærekraftig og kostnadseffektivt. Dessverre er det fortsatt ikke like enkelt for alle; i snitt taper vi 12 minutter til ymse teknisk fumling når vi starter en videosamtale på nett. Dette er kanskje ikke så ille på privaten, men i forretningssammenheng fremstår det som veldig uprofesjonelt.

Så hvordan effektiviserer du videokonferansene?

Praktiske tips

Både arrangør og deltakere ønsker at videomøter skal gå knirkefritt. Vi gir deg gjerne noen tips.

Vær i tide

Som arrangør av nettmøtet må du åpne møtet i tide. Selv om man er sikker på at det ikke er noe galt med internettforbindelsen, og at man har gjort alt riktig, er det fort gjort å bli distrahert av noe annet når man sitter og venter ved PCen. Den beste og enkleste løsningen er når alle får lenken og/eller påloggingskoden til møtet i kalenderinvitasjonen.

Sørg for at formålet er klart

Akkurat som med et fysisk møte er det viktig å være tydelig på hva møtet handler om. Beskriv dette kort i invitasjonen. Vi anbefaler også at du legger til en oversikt over agendapunktene. På denne måten har deltakerne umiddelbart oversikt over møteforløpet. Dersom noen av deltakerne må forberede noe, sørg for å briefe dem godt og diskuter det på tomannshånd med hver enkelt. På den måten er alle godt forberedt og møtet ditt vil gå mer effektivt.

Utpek en moderator

I større videomøter kan det være fare for at deltakerne svarer samtidig. Dette skaper forvirring og kaster bort tid, men kan unngås ved å peke ut en moderator som vil indikere hvem det forventes svar fra. På denne måten blir nettmøtet mer strukturert.

Velg riktig utstyr med HP Presence

Ingenting er mer irriterende enn bakgrunnsstøy som forstyrrer nettmøtet ditt, dårlig bilde- og lydkvalitet eller følelsen av at deltakerne ikke er involvert i møtet. HP Presence ble utviklet for å unngå dette.

Hva HP Presence er

HP Presence er et knippe verktøy som gjør det mulig for ansatte å samarbeide tettere, for eksempel under videomøter. Den består av software kombinert med avansert møteromsutstyr som kameraer og videoplanker, som kommer sammen for å gjøre deltakerne mer involverte og engasjerte. HP Presence er integrert i bærbare PC-er fra HP, som niede generasjon av HP EliteBook 800-serie, men også i stasjonære maskiner, interaktive møteromsskjermer, og separate pakker med møteromsutstyr.

Hva HP Presence gjør

Konkret gir HP Presence et klart bilde av ansatte; uavhengig av lysforhold eller bevegelser. HP Auto Frame sørger for at personen holder seg midt i bildet, selv om de skulle flytte på seg.

HP Presence har også innebygget støyreduksjon, slik at kun deltakere kan høres og ikke hunden eller ringeklokken.

Sensorer av høy kvalitet sørger for at møterommet er klart når de ansatte er det. Dette muliggjør smidig samarbeid og møter på en hybrid måte.

Fordelene med HP Presence i online- og hybridmøter

• Du optimaliserer hvert møte
• Du kommuniserer uten problemer
• Øker brukeropplevelsen

Nysgjerrig på mer HP-tilstedeværelse til videokonferanser mer effektivt og fortsatt ha følelsen av at du er i samme rom? Les mer om HP Presence på hp.com eller fyll ut kontaktskjema.

Et sikkert valg: HP EliteBook 840 G9

Setter du pris på mobilitet, allsidighet og fremfor alt trygghet? Da er HP EliteBook 840 G9 akkurat det du trenger. Her er noen av spesifikasjonene på denne laptoppen med HP Presence:

  • 14″ WUXGA (1920×1200) WLED-panel med HP SureView
  • Intel Core i7 (12. generasjon) 1255U / 1.7 GHz
  • Integrert Intel® Iris® Xᵉ grafikk
  • 5MP kamera med HP Auto Frame
  • Windows 11
  • Ultralett og tynn – fra 1.36 kg
  • Ekstremt sikker med HP Wolf Security
  • 3-cellers batteri med inntil 14 timers varighet

Visste du forresten at secure core-PC-er – som HP EliteBook x360 – er de sikreste Windows-PC-ene noensinne, med bransjeledende sikkerhetsløsninger på plass rett ut av esken? HP Wolf Security bidrar proaktivt til å forhindre infeksjoner, beskytte informasjon og redusere sikkerhetskompleksiteten.

845 G9