Frontkjemperen: bedriftens flaggskip

FeaturedImages JMA Frontkjemperen 01
Windows11 logo smaller
Den riktige enheten for hver eneste bruker

Nå, mer enn noen gang, står de ansatte og deres arbeidserfaring i fokus. Da er det fornuftig å gå for en personlig tilnærming til IT-utstyret, hvor enhetene er tilpasset hver enkelt bruker. Da tar man ikke bare hensyn til hver enkelt ansattes oppgaver og ansvarsområder, men også de personlige preferansene de har til arbeidsmåte, hvor de ønsker å jobbe, og personligheten til brukerne selv. Dette er en ny måte å tenke på for de fleste bedrifter. For å hjelpe næringslivet med dette, har HP forhåndsdefinert en rekke arketyper eller profiler. En av disse er den såkalte Frontkjemperen. La oss se litt nærmere på denne profilen.

Hva kjennetegner Frontkjemperen?

Frontkjemperen er organisasjonens flaggskip. Ansatte av denne profilen er det første kontaktpunktet inn i bedriften, båden eksternt og internt. Innesalg, support, resepsjon, saksbehandling – Frontkjemperne tilhører alle roller som treffer kunder, enten ansikt til ansikt eller over telefon.
Vanligvis finner du disse heltene sittende ved skrivebordet sitt, med headsettet på – men noen ganger jobber de på en annen arbeidsplass. Under et kundemøte flytter de for eksempel til konferanserommet.
Så hva kjennetegner disse folkene? De er veldig kundefokuserte og kan multitaske som ingen andre, og utfører ofte de samme oppgavene igjen og igjen. Fordi de ønsker å kunne hjelpe andre raskt, avskyr de trege datamaskiner og ineffektive verktøy. De trenger en kraftig enhet som de kan jobbe effektivt på.

Windows 11 Pro er den sikreste versjonen til nå

For ansatte med stillesittende kundefokus, er det ikke nødvendigvis en laptop som er det beste valget. Frontkjemperen får langt mer ytelse for pengene med en HP EliteDesk 800 G6: en kraftig, moderne og sikker stasjonær PC med Windows 11 Pro og HP Wolf Security.

EliteDesk800 G6
Den stasjonære løsningen: HP EliteDesk 800

Spesifikasjonene til denne stasjonære PC-en som følger:

  • Opptil Intel® Core™ i7-prosessor
  • Windows 11 Pro
  • Sofistikert sikkerhet fra HP Wolf Security
  • Bygget med havbundet plast

Visste du at Secure Core-PC-er – som HP EliteDesk 800 – er de sikreste Windows-PC-ene noensinne, med bransjeledende sikkerhetsløsninger på plass rett ut av esken? HP Wolf Security bidrar proaktivt til å forhindre infeksjoner, beskytte informasjon og redusere sikkerhetskompleksiteten.

Selvfølgelig er ikke Frontkjemperen den eneste ansatt-typen du har i bedriften din. Les mer om Landeveiskrigeren, Kontornomaden, Frontkjemperen, Superbrukeren og Skaperen i vårt whitepaper «På vei mot fremtidens kontor».