Kontornomaden: hus i hver busk

FeaturedImages JMA Kontornomaden 01
Windows11 logo smaller
Den riktige enheten for hver eneste bruker

Nå, mer enn noen gang, står de ansatte og deres arbeidserfaring i fokus. Da er det fornuftig å gå for en personlig tilnærming til IT-utstyret, hvor enhetene er tilpasset hver enkelt bruker. Da tar man ikke bare hensyn til hver enkelt ansattes oppgaver og ansvarsområder, men også de personlige preferansene de har til arbeidsmåte, hvor de ønsker å jobbe, og personligheten til brukerne selv. Dette er en ny måte å tenke på for de fleste bedrifter. For å hjelpe næringslivet med dette, har HP forhåndsdefinert en rekke arketyper eller profiler. En av disse er den såkalte Kontornomaden. La oss se litt nærmere på denne profilen.

Hva kjennetegner Kontornomaden?

Kontornomaden er som haren i eventyret; arbeidslivet er lett og hvert et krypinn duger. Disse ansatte sitter sjelden stille, og beveger seg gjennom arbeidsmiljøet sitt dagen lang. Mens resten av familien forlater huset, tar de morgenkaffen mens  de håndterer noen fokusoppgaver på hjemmekontoret. Så tar de seg en spasertur gjennom parken i nabolaget mens de konfererer med kolleger på telefon. Etter jobblunsj med en kunde drar de til kontoret for å brainstorme med teamet i konferanserommet, og etterpå setter de seg ned på et stillerom for å jobbe fokusert.

Kontornomader kan ha en rekke ulike roller i bedriften, men felles for dem alle er at de slettes ikke ønsker å tape tid, og trenger å komme i gang effektivt når de setter seg ned. Til dette trenger de en sikker og mobil enhet med touchskjerm, med lang batteritid, som de kan behandle konfidensiell informasjon på uten å være redde for at noen skal se dem over skulderen.

Windows 11 Pro er den sikreste versjonen til nå

Fordi kontornomaden er på farten dagen lang, er det fint med en lett og fleksibel Windows 11 Pro-enhet som HP EliteBook x360 830. Windows 11 Pro har i tillegg kraftige innebygde sikkerhetsfunksjoner som spiller på lag med HP Wolf Security.

Warpath 14LX NaturalSilver Hero PinWheel MS
Et sikkert valg: HP Elite x360 830 G9

Setter du pris på mobilitet, allsidighet og fremfor alt trygghet? Da er HP EliteBook x360 830 akkurat det du trenger. Her er noen av spesifikasjonene på denne konvertible laptoppen:

  • Opptil Intel® Core™ i7-1165G7-prosessor
  • Windows 11 Pro
  • 13,3 tommer (33,8 cm) FHD-berøringsskjerm
  • HP Wolf Security

Visste du at Secure Core-PC-er – som HP Elite x360 830 – er de sikreste Windows-PC-ene noensinne, med bransjeledende sikkerhetsløsninger på plass rett ut av esken? HP Wolf Security bidrar proaktivt til å forhindre infeksjoner, beskytte informasjon og redusere sikkerhetskompleksiteten. Selvfølgelig er ikke Kontornomaden den eneste ansatt-typen du har i bedriften din. Les mer om Landeveiskrigeren, Kontornomaden, Frontkjemperen, Superbrukeren og Skaperen i vårt whitepaper «På vei mot fremtidens kontor».