PC-er som skapt for norsk vinterføre

Artikkelheader NorskeForhold
Windows11 logo smaller
Gjør hverdagen enklere med Windows 11

Har du tryna i en snøfonn, har du tryna i dem alle, sang Øystein Sunde. Og nå som sør- og østlandet først snør ned, etterfulgt av rekordsprengende sprengkulde fra Sibir, kan det være fare for å oppleve at bakken forsvinner under føttene. Har du med deg en PC i sekken kan sekundene i lufta virke ekstra lange – hvis ikke du har valgt en laptop fra HP. De gjennomgår nemlig en rekke grundige kvalitetstester, slik at du kan jobbe overalt uten problemer.

Vi jobber der vi vil. Fordi vi kan, men også fordi vi trenger det. Å jobbe hybrid kan imidlertid kreve mye av enheten din. Enheter som HP Elite Dragonfly har derfor ikke bare et kompakt, stilig og innovativt design, de oppfyller også strenge krav til holdbarhet og styrke, og gjennomgår ikke mindre enn 120 000 timer med kvalitetstesting. Dette er seks av testene HPs PC-er må bestå:

 1. Vibrasjonstest
  Denne testen simulerer vibrasjonene fra mer enn 1500 kilometer med landtransport, fordi HP-enheten din må være like mobil som du er.
 2. Støvtest
  Støv blåses kontinuerlig på et system i seks timer for å sikre at de interne og eksterne komponentene fortsetter å fungere under ekstreme forhold.
 3. Varmetest
  I denne testen utsettes enhetene for ekstreme temperaturer på ikke mindre enn 60° C. På denne måten vil enhetene også fungere dersom de har vært i en varm bil en hel dag.
 4. Høydeprøve
  Apparatene blir plassert i et testrom hvor man simulerer trykket i en høyde på over 4500 meter. Så enten du er på fjellet, i et helikopter, eller på høydetrening med langrennskameratene, kan HP-maskinen din håndtere utfordringene.
 5. Temperatursendringstest
  I denne testen utsettes enhetene for temperaturendringer fra 60°C til -51°C. På denne måten vil den bærbare datamaskinen fortsette å fungere feilfritt, selv om du flytter fra et avkjølt innendørsrom til en byggeplass.
 6. Støttest
  HP-ingeniørene støter enhetene i seks forskjellige retninger i en serie på totalt atten mekaniske støt. Dette sikrer at mobile enheter tåler belastningen ved kontinuerlig reise.

Les mer om testene HP-produkter går igjennom i denne PDF’en fra desember 2023.

Kvalitet ligger i HPs DNA

Nå som vi ønsker å kunne jobbe overalt, er kvalitet enda viktigere. Det er grunnen til at HP utsetter enhetene sine for spesielt strenge kvalitetstester. På denne måten kan hybridmedarbeidere velge arbeidsplass selv og være sikre på at enheten vil følge dem uten problemer. I tillegg til å være av høy kvalitet skal selvfølgelig også PC-ene være trygge. Derfor utstyrer HP maskinene sine med HP Wolf Security: en serie med innebygde sikkerhetsløsninger, som du kan lese mer om her på Fremtidskontoret.

Et sikkert valg: HP Elite Dragonfly

Et eksempel på en ultramobil enhet som har bestått dette omfattende testregimet er HP Elite Dragonfly. Det betyr at du kan ta med deg dette smykket av en PC uansett hvor du går denne vinteren, uten å måtte bekymre deg for å gå i bakken på glatte gangveier og fortau. Her får du et kjapt overblikk på spesifikasjonene til tredje generasjon av denne enheten:

 • Intel® Evo™ vPro®-plattform drevet av Intel® Core™ i7 vPro®-prosessor
 • Windows 11 Pro
 • Touchskjerm i 3:2-format
 • Ultralett og tynn – fra 0.99 kg
 • Ekstremt sikker med HP Wolf Security
 • Laget med en høy andel resirkulert materiale

Visste du at secure core PC-er – som HP Elite Dragonfly – er de sikreste Windows-PC-ene noensinne, med bransjeledende sikkerhetsløsninger på plass rett ut av esken? HP Wolf Security bidrar proaktivt til å forhindre infeksjoner, beskytte informasjon og redusere sikkerhetskompleksiteten.

i PcfdTVD
HP Elite Dragonfly G4 med Windows 11 Pro