Fremtidskontorets mest leste i 2022

FeaturedImages 5artiklerfra2022

2022 var Fremtidskontoret.no sitt første leveår, og vi rakk å publisere en rekke aktuelle artikler om hybridarbeid, bærekraft og IT-sikkerhet. I 2023 vil vi fortsette med å gi deg gode innspill og tanker rundt disse temaene, slik at du og dine kolleger kan jobbe trygt og effektivt fra hvor som helst i den hybride arbeidshverdagen.

Nå som vi har åpnet døren til 2023, benytter vi anledningen til å gjøre et aldri så lite tilbakeblikk på våre fem mest populære artikler fra 2022.

Artikkel 1: Ta deg et skogsbad i sommer
FeaturedImages SI 4 plantettre

Bli med Dr. Jane Goodall og Rebel Wilson på et skogsbad – og finn ut hvordan HP hjelper med å plante og beskytte en million trær, i samarbeid med Jane Goodall Institute og Arbor Day Foundation.

Artikkel 2: Kontornomaden: Hus i hver busk
FeaturedImages JMA Kontornomaden 01

Starter du dagen på kjøkkenbenken, følger opp telefoner i parken, sveiper innom fleksiplassen for litt kjapp tasting, og tar unna resten av mailene fra sofakroken på ettermiddagen? Da kan du kalle deg kontornomade.

Artikkel 3: BIOS-angrep: Den skjulte fare
Featured SureStart

Er du sikker på at PC-en din er ren? Ondsinnet kode kan gjemme seg i BIOS uten at du oppdager det – før det er for sent. Les mer om farene ved BIOS-angrep og hvordan forhindre det.

Artikkel 4: Mobilitet for profesjonelle kreatører
FeaturedImages JMA HPStudio 01

Trenger du en kraftig PC for å gjøre jobben din? Er det vanskelig å være kreativ når du må sitte og jobbe ved den samme kontorpulten dag etter dag? Trenger du rett og slett mobilitet? Les mer om hvordan vi profesjonelle kreatører jobber, og oppdag løsningen: den mobile arbeidsstasjonen HP Studio.

Artikkel 5: Forbedre PC-sikkerheten med multifaktorautentisering
Featured multifactor2

Slik bruker du multifaktorautentisering til å hindre datainnbrudd og øke sikkerheten uten å frustrere brukerne.